Comunicat de l’assemblea del Sindicat d’Arquitectes de Catalunya sobre el desallotjament de les concentracions a Barcelona i Lleida.

Des de l’assemblea del Sindicat d’Arquitectes de Catalunya, volem manifestar la nostra indignació per l’actuació policial que aquest  matí a Barcelona a portat ” per raons d’higiene i  seguretat” al desallotjament violent de joves, treballadors, estudiants, parats, etc. que es trobaven concentrats pacíficament a la  Plaça Catalunya de Barcelona.
Volem denunciar la hipocresía d’aquells polítics que sota l’argument d’assegurar  l’ordre públic durant la celebració d’un partit de futbol, no han dubtat en ordenar una càrrega policial contra els participants en una movilització democràtica, multitudinària i pacífica. Sembla ser molt més important la seguretat dels ciutadans que segueixen un event esportiu que la d’aquells que persegueixen reformes socials.
Amb el present comunicat volem manifestar tot el nostre recolzament als milers de persones que en aquests moments es troben a tot el país manifestant-se en contra de la situació de misèria en la que ens trobem, entre xifres  d’atur mai assolides i la precarització progressiva no només de les nostres feines, sinó de cadascun dels aspectes de la nostre vida.

Comunicado de la asamblea del Sindicat d’Arquitectes de Cataluña sobre el desalojo violento de las concentraciones en Barcelona y Lleida

Desde la asamblea del Sindicat d’Arquitectes de Cataluña queremos manifestar nuestra indignación por la actuación policial que esta mañana en Barcelona ha llevado “por razones de higien y seguridad” al desalojo violento de jóvenes, trabajadoras, estudiantes, paradas, etc. que se encontraban concentrados pacíficamente en la Plaza Cataluña de Barcelona.Queremos denunciar la hipocresía de aquellos políticos que bajo el argumento de asegurar el orden público durante la celebración de un partido de fútbol no han dudado en ordenar una carga policial contra los participantes en una movilización democrática, multitudinaria y pacífica. Parece ser mucho más importante la seguridad de los ciudadanos que siguen a un equipo deportivo que la de aquellos que persiguen reformas sociales.
Con el presente comunicado queremos manifestar todo nuestro apoyo a los millares de personas que en este momento se encuentran en todo el país manifestándose en contra de la situación de miseria en la que nos encontramos, entre cifras de paro nunca alcanzadas y la precarización progresiva no solo de nuestro trabajo, si no en cada uno de los aspectos de nuestra vida
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: