Dijous 29 de març VAGA GENERAL

El Sindicat d’arquitectes ha decidit donar suport a la vaga general, prevista per al pròxim 29 de març, convocada pels sindicats majoritaris.

Aquesta reforma laboral no és cap novetat per al sector de l’arquitectura. Els arquitectes ja sabem que significa treballar en condicions precàries. Els que vam perdre la feina vam acabar al carrer sense indemnització i els nostres sous van ser tan baixos que fins i tot ens feia vergonya dir-ho als nostres amics. Però tot i que se’ns repeteixi constantment que és el que cal fer, sabem perfectament que reduir al mínim els drets dels treballadors i facilitar el seu acomiadament, no ens traurà d’aquesta crisi.

Per unes condicions de treball dignes

Per un conveni col · lectiu d’arquitectura

Per un canvi estructural de model econòmic

29 març VAGA GENERAL

El Sindicat d’arquitectes ha decidido apoyar la huelga general, prevista para el próximo 29 de marzo, convocada por los sindicatos mayoritarios.

Esta reforma laboral no es ninguna novedad para el sector de la arquitectura. Los arquitectos ya sabemos que significa trabajar en condiciones precarias. Los que perdimos el trabajo acabamos en la calle sin indemnización y nuestros sueldos fueron tan bajos que hasta nos daba vergüenza decírselo a nuestros amigos. Pero aunque se nos repita constantemente que es lo que hay que hacer, sabemos perfectamente que reducir a lo mínimo los derechos de los trabajadores y facilitar su despido, no nos sacará de esta crisis.

Por unas condiciones de trabajo dignas

Por un convenio colectivo de arquitectura

Por un cambio estructural de modelo económico

29 de marzo HUELGA GENERAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: