El SArq demanarà al COAC que sancioni els arquitectes col·legiats que incompleixen la legislació vigent en matèria laboral.

El SArq demanarà al COAC que sancioni els arquitectes col·legiats que incompleixen la legislació vigent en matèria laboral.

El Sindicat d’Arquitectes de Catalunya (SArq) se suma al procés participatiu d’elaboració dels nous Estatuts del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i presentarà el 4 d’actubre la seva proposta.

El darrer 8 de juny, el COAC va emprendre un procés obert, que es defineix com a participatiu i transparent, per a millorar els seus Estatuts i adequar-los a les transformacions del marc legislatiu, social i econòmic que estan tenint lloc darrerament. Amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell de transparència i participació en l’elaboració de la  proposta de nous Estatuts, la Junta de Govern ha plantejat  una sèrie de trobades  i debats  amb col·legiats, agrupacions i col·lectius, per tal de recollir propostes de reforma dels Estatuts i presentar-les i debatre-les a l’Assemblea General del COAC.

El SArq, com a organització convidada a participar en el procés, presentarà un seguit de propostes dirigides a dignificar les relacions laborals i professionals entre arquitectes, molt malmeses en el present context de precarietat de la professió. A tal efecte, presentarà una proposta per a incorporar als nous estatuts, dins l’apartat de normes deontològiques, la disposició del COAC a sancionar els arquitectes col·legiats que incompleixen la legislació vigent en matèria laboral. Ho farà en un acte públic fixat el:

Dijous, 4 d’octubre, a les 18:00h,

a l’Altell de la seu central del COAC

(plaça Nova 5, Barcelona).

Agraïm sincerament la invitació del COAC i convidem a tots els afiliats i simpatitzants del SArq, així com la resta d’arquitectes, a participar activament en aquest debat, tot desitjant que sigui realment participatiu, transparent i eficaç a l’hora d’afrontar el futur de la nostra professió.

Sindicat d’Arquitectes de Catalunya

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: