Carta a les agrupacions del COAC

Aquest cap de setmana hem escrit a totes les agrupacions del Col·legi demanant que recolzin públicament la nostra proposta de modificació dels Estatuts per que el COAC sancioni els arquitectes que incompleixin la legislació laboral. Entenem que és una aposta de mínims que suposaria un posicionament clar del COAC a favor de la legalitat vigent.

Companyes i companys de AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic), AASAP (Agrupació d’Arquitectes al servei de l’Administració pública), AAUC (Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya), AEPFC (Agrupació d’Arquitectes pericials i forenses de Catalunya), AUS (Arquitectura i Sostenibilitat), AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya), AVA (Arquitectes Veterans),

Com probablement sabreu, el Sindicat d’Arquitectes de Catalunya ha participat recentment en un dels actes del procés posat en marxa pel COAC per a la reforma dels seus estatuts. En un acte públic, hem presentat una proposta de modificació perquè les institucions col·legials tinguin un paper actiu en la sanció de les empreses que incompleixen la legislació laboral. Aquest incompliment les fa responsables d’un frau a la seguretat social, generant encara més precarietat en el nostre col·lectiu i practicant una competència deslleial cap a moltes empreses que compleixen amb les seves obligacions.

Estem profundament convençuts que la dignitat laboral és fonamental per al futur de la nostra professió. Per aquest motiu  us escrivim i us demanem que la vostra agrupació s’adhereixi públicament a la nostra proposta. Trobareu adjunta la carta d’adhesió. Ens agradaria poder fer pública la vostra adhesió i que ens permeteu  difondre-la entre el col·lectiu d’arquitectes.

Moltes gràcies.

Salutacions,

Sindicat d’Arquitectes, Catalunya

Propuesta estatutos COAC _cast_

Proposta estatuts COAC _cat_

Manifestació al COAC, març 2008

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: