14 de novembre, vaga general a Barcelona: Passeig de Gràcia amb Aragó a les 17:30h

El proper dimecres 14 de novembre ha estat convocada la segona vaga general d’aquest any, i de la mateixa manera que a l’anterior, el Sindicat d’Arquitectes la secunda, recolza i promou.

Des del SArq considerem fonamental la participació en aquesta aturada, entenent, per una banda, que ens trobem en un moment crític, no tan sols per la situació del mercat laboral, que segons les últimes dades de l’EPA arriba quasi als sis milions d’aturats, sino per la  gran reculada als dret laborals i socials que estem patint, tant com treballadors/es, com ciutadans/es. Per altra, banda considerem que la vaga general, com acció conjunta i coordinada per tots els sectors, i en aquest cas, de tota la ciutadania, al tractar-se també d’una vaga social i de consum, i d’altres països d’Europa per ser una convocatòria europea, continua sent un dels instruments bàsics de pressió davant els abusos soferts.

Coneixem de primera mà la dificultat del moment, però considerem fonamental realitzar aquest esforç; ja hem perdut massa i no podem permetre’ns perdre el poc que ens queda.

Per aquests motius, et convidem a participar activament el proper 14 de novembre, exercint el teu dret a la vaga i assistint amb nosaltres a les manifestacions convocades a les diferents ciutats.

PUNTS DE TROBADA:

A Madrid:
Escales davant de la porta del Reina Sofia a les 18h

A BARCELONA:
Passeig de Gràcia amb Aragó a les 17:30h

 

 ¡CONTEM AMB TU!

¡NO A LA EXPLOTACIÓ LABORAL DELS ARQUITECTES!

¡PER UN OFICI DIGNE I AMB FUNCIÓ SOCIAL!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: