2013: Nova campanya contra la precarietat laboral

Avui el Sindicat d’Arquitectes es reunirà amb Inspecció de Treball i demanarà una campanya d’inspeccions

Les empreses que usen falsos autònoms o becaris esclavitzats, precaritzen la professió. Més enllà de la competència deslleial cap als despatxos que sí compleixen amb la legalitat, estan practicant l’abús de poder amb totes les seves lletres. Concentren en poques mans la riquesa ─i el talent─  que extreuen de col·laboradors mal (o mai) pagats, un fenomen hegemònic que és, precisament, l’origen d’aquesta crisi. A més, retarden el relleu generacional i fomenten la fuga de cervells, obligant la societat a prescindir dels valuosos coneixements que ella mateixa ha sufragat i que tan necessita per fer front als nous temps.

La Reforma Laboral ja ens ha deixat prou desprotegits com per haver de suportar que es contracti il·legalment. Les empreses que no tinguin la capacitat econòmica per contractar digna i legalment els seus treballadors, poden recórrer a formes associatives d’organització del treball. Formes, d’altra banda, molt més innovadores, horitzontals i democràtiques. Demanem als arquitectes que treballen a compte d’altres que no acceptin i que denunciïn condicions indignes de treball que els afecten tan a ells com als seus companys.

El Sindicat d’Arquitectes serà inflexible en la seva lluita contra la precarietat. Comencem la nostra campanya contra la precarietat laboral  amb una cita a Inspecció de Treball per exigir accions contra l’explotació laboral. Demanem la col·laboració dels afectats.

Sindicat d’Arquitectes de Catalunya

Utilitats:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: