#16F: Manifestació pel dret a l’habitatge. Assenyalem els responsables del genocidi financer.

Imagen

El proper dissabte, 16 de febrer, la PAH (Plataforma d’Afectats per les Hipoteques) convoca manifestacions a tot l’estat per defensar el dret a l’habitatge i per reclamar que s’admeti a tràmit l’ILP (Iniciativa Legislativa Popular) en favor de la dació en pagament retroactiva, que ha reunit 1.402.854 signatures de recolzament.

 

L’iniciativa demana que es modifiqui la llei hipotecària de manera que les persones que, afectades per causes sobrevingudes, no puguin fer front al pagament de les seves hipoteques per a la compra de primeres residències, puguin saldar el seu deute amb les entitats financeres lliurant la seva propietat immobiliària. A més, l’ILP exigeix la paralització de tots els desnonaments (que ja han arribat als 500.000 des de l’esclat de la bombolla immobiliària) i l’aplicació d’un lloguer social (30% dels ingressos) per a les persones que s’acullin a la dació.

 

El Sindicat d’Arquitectes de Catalunya s’adhereix a la convocatòria i crida tots els arquitectes a sortir al carrer per defensar el dret a l’habitatge. L’arquitectura no pot restar indiferent davant l’abundància escandalosa de gent sense casa i de cases sense gent. A més de lluitar per recuperar la negligida funció social de la nostra professió, hem d’estar al costat de la ciutadania a l’hora de defensar quelcom tan bàsic i que ens ha de ser tan proper com és el dret a l’habitatge.

Barcelona: dissabte, 16 de febrer, 17:00h, Plaça Universitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: