#NoalaLSP Mobilització SÍ a l’Arquitectura dimarts 18 de juny a les 18.30 h

Logo_SI_ARQEns adherim a la convocatòria del
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya:

.

Mobilització SÍ a l’ARQUITECTURA!

El proper dimarts18 de juny a les 18.30 h els arquitectes farem a plaça Nova de Barcelona una concentració cívica per fer palesa de forma col·lectiva la nostra posició reivindicant públicament el valor de l’Arquitectura.

La trobada s’emmarca dins el conjunt d’accions dels col·legis d’arquitectes de tot l’Estat per posar de manifest la nostra oposició a l’avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis Professionals (LCSP), que està previst sigui aprovat pel Consell de Ministres en les properes setmanes. Aquest Avantprojecte pot modificar les atribucions professionals, agreujant les condicions de l’exercici de la professió d’arquitecte i comprometent molt greument les seves perspectives de futur.

Sota el lema “SÍ a l’ARQUITECTURA!”, aquesta acció, realitzada al carrer, té com a principal objectiu mostrar de forma col·lectiva la nostra oposició a aquest text legislatiu i alhora fer partícips els ciutadans del valor social que té l’Arquitectura. Cal comptar amb la participació de tothom en aquesta mobilització i en les accions posteriors a les xarxes socials.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: